****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Anything about cars, as long as it's clean...
No offensive language, no profanity, no nudity, nothing that your mom will slap you for...
Be nice to others.
alfun
Posts: 6
Joined: Thu Jan 10, 2013 2:16 am
Location: California

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby alfun » Tue Apr 23, 2013 1:13 am

tiprock wrote:these aren't really problems but...
1. can all the links people post open in a new tab? on the old forum whenever a link was clicked, a new tab always opened. now only sometimes that happens.
2. what is the max size a jpeg can be so the whole pic can be shown?

About the links,

I think this might be a browser problem. If you're using Firefox then you can Right-Click the link and choose "Open Link in New Tab".

I have a problem with private messaging. Are 10 posts needed before I can use the private message function?

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.


alfun
Posts: 6
Joined: Thu Jan 10, 2013 2:16 am
Location: California

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby alfun » Tue Apr 23, 2013 3:21 am

Private Messaging works for me now. Do we have to request for this feature to work? Because it wasn't working earlier, did a Mod enable this feature for me just now?

KonaTrueno723
Club4AG Expert
Posts: 413
Joined: Mon Jan 21, 2013 5:02 pm
Location: 50th Northrop-Skylab-Lockheed MD/B 6891
Contact:

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby KonaTrueno723 » Wed Apr 24, 2013 12:55 am

alfun wrote:Private Messaging works for me now. Do we have to request for this feature to work? Because it wasn't working earlier, did a Mod enable this feature for me just now?


They prob did..pm usage wasn't functional unless we all had more than 10 posts in. mayb that's all changed now.
________________________________________________________________________________
Speed doesn't kill, its the sudden stop.
Toy House Automotive & Engineering
87 GTS Coupe
85 Toyota Truck V-8 Matching Trailer
72 Blown 6-71 Pro Street Vega

JDM20VAE101
Club4AG Expert
Posts: 389
Joined: Fri Jan 11, 2013 10:13 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby JDM20VAE101 » Mon Apr 29, 2013 5:22 pm

JDM20VAE101 wrote:
Red wrote:"Where is my Build Thread??? Can't Find It, Any Mood or Administrator can help me to Recover it?"

Go to http://www.archive.org which is the "Internet Archive" aka The WayBack Machine.

Search for "forums.club4ag.com" on that site, and look for the last date they have an image of. You can open that image (it takes some time, be patient) and then open any thread from the forum which is in that image. Cut, paste, copy, as you will, then please do repost that as a new thread here.

There's no simple or automatic way to do this and no practical way for "the forum" to do this in order to recover all of the old threads, because it simply takes time and has to be done manually.

But yes, anyone can do this. What do they say, about a thousand hands making the work lighter?



Thank You very much, I only can see that page, http://web.archive.org/web/201207290928 ... orum?id=35 Not the next pages, when I try and go to the option of date range, they redirect me to the new page or error page. I'm doing somenthing wrong?


Any Input on this?
Ivan's 4AGE BT 20V 6Spd LSD Build Thread
Just Scroll Down & Enjoy!
http://www.club4ag.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=4529
Thanks For Looking! :D

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.


SidekickChuck
Club4AG Expert
Posts: 420
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:16 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby SidekickChuck » Tue Jun 25, 2013 7:49 am

Is there an option to enable an email link for members? PM does not seem to always get to the person, and an email link within the forum would be another method to contact users for their sale items or anything else.
Silver/Black 1985 ae86 gts Heavens Gate Corolla
2001 Carbon Black e39 M5
89' Supra Twin Turbo 1JZ (sold)

ga_goosh
Club4AG Pro
Posts: 520
Joined: Thu Jan 10, 2013 12:28 pm
Location: Houston, TX U.S. Yee Haw

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby ga_goosh » Wed Jun 26, 2013 1:37 pm

can a bbcode be added that will allow for resizing of pics? iv tried all the obvious and cant get pics to resize. I ask this cuz i often use pics found from other sources and just wrap them in img brackets. it beats copying it to my computer then logging on to photobucket uploading it to photobucket then finding it in my library then resizing it then copying the code then pasting it. i would much rather just right click properties for the pic and copy the url then wrap them in img brackets and specify a pic size in the img brackets.

hachirokufan
Club4AG Enthusiast
Posts: 72
Joined: Tue Mar 12, 2013 6:42 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby hachirokufan » Thu Aug 08, 2013 6:28 pm

Am I the only one who feels like there are missing the first few posts to a thread. My threads just start with a random response to the original post

User avatar
AZNWOKZ
Club4AG Enthusiast
Posts: 94
Joined: Thu Jan 10, 2013 10:08 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 3/15/2013***********

Postby AZNWOKZ » Fri Aug 16, 2013 2:21 am

*I'm still not use to the layout of phpBB Forum. So please bare for the lack of me. It is still new to me.

*The Default settings are up to Moto or as is.

*I think lots of people on Forums don't understand what MODS can do vs ADMIN. The basic is to modified existing threads such as delete, edit, and to move.
ADMINS can do pretty much can control the initial settings of all forum software.

*I do know you can modified settings for E-mail notice when someone PM you. That is up to the user.

*as in direct E-mail contact. That I don't know because I always used forum as a middle man to send notice to my E-mail account.
Besides, no one wants that spam to know your E-mail or what not.

*

SidekickChuck
Club4AG Expert
Posts: 420
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:16 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby SidekickChuck » Fri Sep 13, 2013 9:59 am

Very easy mod for image resizing in phpbb:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1696215

Its very annoying having images run off the edge, so I think all the members would greatly appreciate this mod to be installed.
Silver/Black 1985 ae86 gts Heavens Gate Corolla
2001 Carbon Black e39 M5
89' Supra Twin Turbo 1JZ (sold)

PT86
Club4AG Regular
Posts: 13
Joined: Sat Feb 23, 2013 3:36 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby PT86 » Thu Oct 17, 2013 9:52 pm

I cannot reply PMs nor compose new messages, can a mod or admin look into this?

Had an account here 12 years ago but I guess that's gone with the new message board :(

billda
Club4AG Regular
Posts: 43
Joined: Wed Nov 20, 2013 11:53 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby billda » Thu Nov 28, 2013 7:54 am

I want to report that i cant pm other members or reply the pm from others, i register about one week ago. Please let me know what should i do to get the pm function activated. Thank you!

User avatar
kiosk
Club4AG Enthusiast
Posts: 92
Joined: Fri Jan 11, 2013 4:08 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby kiosk » Thu Nov 28, 2013 5:24 pm

billda wrote:I want to report that i cant pm other members or reply the pm from others, i register about one week ago. Please let me know what should i do to get the pm function activated. Thank you!

Rumor has it that there's a post count requirement before being able to use this function. Thing is nobody knows what the post count requirement is(if it is true)

Could be more than 10. Could be 20. Who knows.
Try getting your post count to 11 and give it another shot.
*and just to add, any messages you see in your Outbox folder are messages that haven't been read by the recipient. Once read, it will go to your Sent folder

flowisode_zero
Club4AG Expert
Posts: 316
Joined: Wed Jan 09, 2013 4:53 pm
Location: Glendale, AZ

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby flowisode_zero » Sun Dec 01, 2013 12:29 am

One of my for sale threads randomly disappeared. No message from any moderators.
Also another "problem". I see there there are moderators moving WTB threads to the correct section, so obviously it is being monitored, but no one cares that one member has 8 threads on the first page of Parts and Accessories.

marley4us
Club4AG Expert
Posts: 414
Joined: Fri Jan 11, 2013 10:40 pm
Location: milpitas

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby marley4us » Wed Feb 05, 2014 1:06 am

we should have a "show and shine" section so we can post pictures and videos

Just my 2cents
1985 Corolla Hatch widebody w/ SR20det (The Project)
1993 5SGTE stroker widebody MR2 Turbo (drag car)
2002 Miata SE hardtop (daily Driver)
1994 4runner (The truck)

User avatar
saiGone
Club4AG Expert
Posts: 350
Joined: Tue Apr 08, 2014 1:42 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby saiGone » Tue Apr 08, 2014 1:47 pm

Do Hotmail email addresses not work for setting up new accounts?

I tried registering twice without luck.
Club 4AG member since 05 (Formally SaigonsSon)

Image

User avatar
AZNWOKZ
Club4AG Enthusiast
Posts: 94
Joined: Thu Jan 10, 2013 10:08 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby AZNWOKZ » Wed May 07, 2014 9:37 pm

saiGone wrote:Do Hotmail email addresses not work for setting up new accounts?

I tried registering twice without luck.


I really don't know how Hotmail classifieds Club4AG email responses.
But like all e-mails they usually go to INBOX or SPAM folder.
I suggest you go to the Spam folder to check if it's there.

Well it seems you are able to post here with your current account?

knockoutcold
Club4AG Regular
Posts: 45
Joined: Mon Apr 28, 2014 3:22 am

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby knockoutcold » Thu May 08, 2014 12:55 am

maybe its just me or something but for some reason whenever I write on a board, it then says that I wrote the topic of discussion. ive received several emails from people regarding parts that I don't have, but am looking into getting. idk if its a standard op or if its just a glitch.. any ways thought id post about it.
a bimmer driver once told me that my 4ag looked like a loaf of bread.

IndiaDorifto7
Club4AG Expert
Posts: 212
Joined: Sat Feb 15, 2014 7:34 am

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby IndiaDorifto7 » Mon Aug 11, 2014 8:03 pm

Please make it easier to post pictures, like cut and paste if possible

User avatar
kiosk
Club4AG Enthusiast
Posts: 92
Joined: Fri Jan 11, 2013 4:08 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby kiosk » Tue Aug 12, 2014 6:25 pm

IndiaDorifto7 wrote:Please make it easier to post pictures, like cut and paste if possible


It's not rocket science.
https://www.youtube.com/watch?v=nKkd7VCPNjM
http://forums.club4ag.com/zerothread?id ... tid=527145
http://www.wikihow.com/Upload-Images-to-Imgur

konamambo
Posts: 5
Joined: Fri Sep 19, 2014 8:15 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby konamambo » Sun Sep 28, 2014 1:02 am

Hi..how do i get my old user account back? Been a while since i have been active so clicked on "forgot password". Was sent an activation link, however the only place the link takes me to is the sign in page with no way to reset a password.Just keeps taking me into a sign in circle. I re-registered using a different username & email, however have only limited access to certain features. Would really like my old account back as i have some posts with pics listed .Access to features would help too. Could my account have been deleted? Still see some of my old posts so am a little confused. Would appreciate help....Thanks

IndiaDorifto7
Club4AG Expert
Posts: 212
Joined: Sat Feb 15, 2014 7:34 am

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby IndiaDorifto7 » Sun Oct 05, 2014 5:50 pm

Not a problem, but can we get a "like a sir" emoticon? Please? Pretty please with a cherry on top?

User avatar
morgan
Club4AG Pro
Posts: 845
Joined: Thu Jan 10, 2013 10:29 pm
Location: og, nj
Contact:

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby morgan » Mon Dec 01, 2014 1:09 pm

^TALKING ABOUT PROBLEMS... fixed :D
haha cali...i got one of your 86's and you're not getting it back.
My turd of an 86
20v swapped 86 write-up
east coast forum...

Clouds
Club4AG Expert
Posts: 444
Joined: Thu Oct 31, 2013 6:03 am
Location: Georgia

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby Clouds » Wed Jan 28, 2015 7:02 am

When I go to open the Cars For Sale section, it displays a blank page with the text "pageok". This may just be temporary.

Edit: It appears that it is for every section that is in the For Sale section.

Edit 2: The sections that don't do it are Wheels + Suspension, WTB, and FT86.
Last edited by Clouds on Thu Jan 29, 2015 9:16 am, edited 2 times in total.
There shouldn't be a day that goes by where you don't learn something new.

User avatar
ryun84
Club4AG Expert
Posts: 214
Joined: Tue May 14, 2013 10:21 pm
Location: Irvine, CA

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby ryun84 » Wed Jan 28, 2015 9:22 am

Clouds wrote:When I go to open the Cars For Sale section, it displays a blank page with the text "pageok". This may just be temporary.


Yeah. I also get this page for the 4AGE Engine Parts section of the Classifieds.

User avatar
morgan
Club4AG Pro
Posts: 845
Joined: Thu Jan 10, 2013 10:29 pm
Location: og, nj
Contact:

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby morgan » Thu Jan 29, 2015 10:38 am

^same as you guys. Random sub-forums say "pageok"
haha cali...i got one of your 86's and you're not getting it back.
My turd of an 86
20v swapped 86 write-up
east coast forum...

Deuce Cam
Posts: 1260
Joined: Sun Jan 13, 2013 2:41 pm
Location: AZ

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby Deuce Cam » Thu Jan 29, 2015 11:31 am

^I've had this problem in the past and it fixed itself. Now I'm getting it when clicking on most of the classifieds sub forums. Oddly the wheels.. and wtb sections still work.

I use google chrome. I just tried internet explorer and a few more of the links work, but not all.

El Gato Felix
Club4AG Enthusiast
Posts: 79
Joined: Thu Oct 31, 2013 8:47 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby El Gato Felix » Thu Jan 29, 2015 10:39 pm

^^^^^^^Que???? pageok...??

Deuce Cam
Posts: 1260
Joined: Sun Jan 13, 2013 2:41 pm
Location: AZ

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby Deuce Cam » Mon Feb 02, 2015 9:57 am

It might just be a coincidence, but I updated javascript before logging onto club today and my 'pageok' problems are over.

User avatar
ryun84
Club4AG Expert
Posts: 214
Joined: Tue May 14, 2013 10:21 pm
Location: Irvine, CA

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby ryun84 » Mon Feb 02, 2015 12:24 pm

Deuce Cam wrote:It might just be a coincidence, but I updated javascript before logging onto club today and my 'pageok' problems are over.


You, sir, are awesome. I just updated Java as well and refreshed the For Sale section and now the pesky pageok is gone. :D

Deuce Cam
Posts: 1260
Joined: Sun Jan 13, 2013 2:41 pm
Location: AZ

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby Deuce Cam » Wed Feb 04, 2015 9:36 am

I'm glad it helped.

Unfortunately, today I'm getting the 'pageok' issue again, although not as badly as before :(

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.



Return to “Fun Talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest