****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Anything about cars, as long as it's clean...
No offensive language, no profanity, no nudity, nothing that your mom will slap you for...
Be nice to others.
User avatar
jondee86
Moderator
Posts: 2135
Joined: Fri Jan 11, 2013 10:21 pm
Location: Wellington, New Zealand

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby jondee86 » Fri Apr 22, 2016 2:29 pm

There are actives mods, but it appears there are no active admins. It looks
like this forum has been abandoned and left to shrivel and die as it gets more
and more fcuked up. There was even one poster who offered to try and help
fix things, but he did not even get the courtesy of a reply... go figure :?

Cheers... jondee86
Give a person a fish, they eat for a day. Suggest they search before posting, and they learn a skill for a lifetime.

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.


User avatar
jondee86
Moderator
Posts: 2135
Joined: Fri Jan 11, 2013 10:21 pm
Location: Wellington, New Zealand

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby jondee86 » Thu May 26, 2016 5:23 pm

So here we are one month down the track and nothing fixed :roll:

I guess these forums will become like the Mary Celeste... drifting aimlessly
without crew or direction on the ocean of the internet. Shame really, as Club4AG
was once the flagship of all AE86/4AGE sites... repository of a vast amount of tech
and practical information... source of inspiration for generations of enthusiasts.

Soon it will be derelict and forgotten place, visited only by the ghosts of the old
Club4AG... another victim of facebook. Now lets all join hands and sing a few
choruses of Kumbaya as the sun goes down on our old friend :)

Cheers... jondee86
Give a person a fish, they eat for a day. Suggest they search before posting, and they learn a skill for a lifetime.

User avatar
SR85DET
Club4AG Enthusiast
Posts: 131
Joined: Sat Feb 16, 2013 7:16 am

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby SR85DET » Mon Nov 07, 2016 5:11 am

Is anyone else having problems with searching and duplicate posts b/c they get the prompt "The specified search backend doesn't exist"? It looks like it could actually be an easy fix for an administrator. I rarely visit this site even though I have 3 AE's b/c I'm worried about getting flamed for posting material that already exists but the search doesn't work for me. So frustrating!

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1786695
covers this info:
"In my "includes" folder, the "search" folder was missing. I guess I had accidently deleted it at some point. I noticed it when I tried to upgrade from 3.0.4 to 3.0.5; it said there was some missing files. At the end, I downloaded PHPBB again & re-upped the "search" folder and ta-da!"

zem
Club4AG Enthusiast
Posts: 64
Joined: Thu Sep 04, 2014 10:56 pm

Re: ****Club4AG Report Problems here! 8/16/2013***********

Postby zem » Fri Nov 11, 2016 12:44 pm

The site is completely broken, almost everything you do on it gives the error message "The specified search backend doesn’t exist." I cant even use the search function which basically makes this site pointless for getting info on things.
#savethe86

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.



Return to “Fun Talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests